Te Koop : Residentie Sarriette - Luxe duplex appartement in Laken

 

Bonekruidlaan 70-72, 1020 Laken (Brussel)

 

€ 614.000,00 + € 25.000,00 voor garage

 

Stop uw zoektocht naar een luxueus top-duplex-appartement aan de rand van onze hoofdstad, want u heeft het hier gevonden! Op een fantastische ligging in Laken vindt u dit leuk gebouw. Het gebouw werd jaren geleden opgetrokken in ware 'Le Corbusier'-stijl en heeft vandaag zijn welverdiende renovatie te pakken. Deze renovatie wordt uitgevoerd met de grootste zorg en respect om de initiele bouwstijl te behouden en deze te koppelen aan de hedendaagse normen en verwachtingen van mensen die op zoek zijn naar een exclusieve uitvalsbasis aan de rand van Brussel. Rondom het gebouw zal veel met 'groen' gewerkt worden om rust te creeeren. Dit gevoel wordt in één beweging doorgetrokken naar het interieur door het gebruik van mooi hout en natuurstenen. De appartementen in dit gebouw zijn allen voorzien van vloerverwarming. Om u niet met enkel een sleutel in de handen over te laten aan uw nieuw avontuur, krijgt u bovenop nog 2 dagen begeleiding door de binnehuisarchitecten die van meet af aan meewerkten aan dit gebouw. Dit kan zeker helpen om uw appartement nog exclusievere toetsen te geven. Qua verbindingen zit u ook helemaal top! Op minder dan 10 minuten rijden bent u op Brussels Airport en op 5 minuten aan het Brusselse Noordstation. De Europese instellingen en het Nato-hoofdkwartier bevinden zich ook op enkele minuten met de wagen. De infrastructuur in de directe omgeving omvat oa de nieuwe Europese School (1,5km), het park van Laken met de Koninklijke serres (800m), het Atomium (1km), De Japanse Toren (650m), ... 

 

Dit duplexappartement kan desgewenst beschikken over een afzonderlijke ingang voor vrijberoepers. Het aantal slaapkamers kan ook makkelijk aangepast worden tot 5... en bijkomende troef is zeker dat u beschikt over een privatieve tuin en garage. De constructie valt onder 6% BTW regime.

 

Aarzel zeker niet contact op te nemen met ons, want de eersten zullen eerst bediend worden en hebben nog aanpassingsmogelijkheden aan de indeling van het appartement.

 

Appartement : 0.2 - 250 m2

 

Tuin : 160 m2

 

Aantal slaapkamers : 4 (met mogelijkheid tot 5 slaapkamers)

 

Mogelijkheid tot aankopen van een extra afzonderlijke garage aan €25.000

 

Voorziene opleveringsdatum : eind 2018